viernes, 6 de marzo de 2020

La professora Laura Herraiz es jubila


   Després d'una larga trajectòria docent, que inclou els últims vint anys a l'IES L'Eliana, la professora Laura Herraiz, del departament de Valencià, es va jubilar el 28 de febrer.

    A l'acte, que va ser molt emotiu, van participar alumnes i professors. Dues alumnes van interpretar al piano i al violoncel, amb la direcció del professor José Vicente Gimeno, Cinema Paradiso, i després un cor integrat per alumnes i professors, acompanyats d'alguns instruments musicals i dirigits pel mateix José Vicente Gimeno i per Mª José Aloy, van interpretar el Cant dels ocells.

    Ademés dels professors d'aquest curs, hi assistiren molts antics companys ja jubilats i la família de Laura, que després de una "picaeta" varen poder escoltar la cançó Laura, de Lluís Llach, a càrrec d'alguns professors i alumnes, i de la seua filla.

    L’acte va concloure amb unes paraules de la directora, Rosa Llorca, que va destacar el caràcter discret de Laura i l’afecte que tots sentim per ella. Laura va recordar molt emocionada els seus anys de docència i va agrair la presència dels assistents.

    Et desitgem que et vaja molt bé, Laura! Saps que t'estimem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario