miércoles, 28 de febrero de 2018

Excursió al cinema dels alumnes de Primer d'ESO del institut


Nuria Máñez Martín i Cristina Gardel Hernandez, 1er ESO F

Els alumnes de Primer d´ESO de l'IES L´Eliana han anat al cinema Albatexas de Valéncia a veure “Arrietty i el món dels remenuts”.

   El dia 21 de desembre les classes de 1rA , 1rB , 1rE i 1rF van anar al cinema Albatexas de València a vore la pel·lícula “Arrietty i el món del remenuts” amb la companyia d´algunes professores.
   La pel·lícula tractava sobre una família de remenuts, que eren unes persones de apenes 10 cm que vivien en una caseta oculta, baix de les taules del sòl de una mansió en el camp. Els remenuts tenien la norma de no deixar-se veure pels éssers humans, però la seua tranquil·litat es va acabar quan Arrietty és vista accidentalment per un xiquet que s'acabava de mudar, a causa de la seua delicada salut. Es va formar una gran amistat, al temps l´existència dels remenuts va ser perillosament amenatzada.
  
El cinema era xicotet, però amb les butaques suficients per a tots els alumnes. Havia una bona visió des de tots els llocs. La pantalla era xicoteta però per al tamany del teatre estava bé. Les animacions estaven molt treballades però les de la cuinera donaven por i era molt lletja.
   La pel·lícula ens va agradar, era molt interessant i et mantenia tota la estona atent@, però el final no ens va agradar, esperaven una altra cosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario